Deborah Campagna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo, 

Mijn naam is Deborah Campagna en ik ben geboren en opgegroeid in Luxemburg. In 1995 kwam ik naar Nederland om de 4-jarige hbo-opleiding ‘Docent Dans’ op de Rotterdamse Dansacademie te volgen. Ik heb jaren met veel plezier gewerkt als dansdocente, choreografe en danseres en heb mij vervolgens verder ontwikkeld in yoga, meditatie, coaching en energiewerk.

Van jongs af aan ging mijn interesse uit naar spiritualiteit en naar het onbekende. Ik voelde al vroeg dat we bijzondere krachten bezitten en verdiepte mij dan ook al sinds de kindertijd in de werking van lichaam en geest. Al jong experimenteerde ik met energie in de vorm van handoplegging, energiebanen en acupressuur, gezonde voeding, gedachtekracht en telepathie. Toen ik naar Nederland kwam voor mijn studie ‘Docent Dans’ ging er een wereld voor mij open. Hier was er zoveel te lezen en te doen op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik hield mij dan ook vrij snel bezig met cursussen en trainingen die mijn honger naar meer kennis over de werking van lichaam en geest, energie, alternatieve gezondheidszorg, de kracht van meditatie, yoga en aanverwante dingen stilden. Naast mijn werk in de danswereld ging ik mij verder verdiepen in de materie. Ik heb diverse opleidingen gedaan tot Healing Tao trainer, yogadocent, gezins- en kindercoach en energetisch therapeut.

In 2015 heb ik de stap genomen om een Centrum voor Bewustwording of te wel ‘Centrum Het Licht’ op te zetten. Hier komen al mijn kwaliteiten, kennis en ervaring bij elkaar en begeleid ik mensen naar meer verbinding met zichzelf zodat ze weer van binnenuit gaan stralen.

Ik verwelkom je graag bij Centrum Het Licht en verheug mij om je te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Deborah Campagna