Tiener- en jongvolwassenen yoga en dans

Sportief en dynamisch, ontspannend en rustgevend.

Yoga is verbinding. Verbinding tussen lichaam, gevoel en denken.

Dans is fun, creatief, gevoel, goed voor lichaam en geest en sluit goed aan bij de belevingswereld van jongeren.

Net als volwassenen hebben tieners baat bij Yoga en Dans. Het ondersteunt tieners in hun fysieke, emotionele en mentale ontwikkeling.

Als Tiener val je in de yoga een beetje tussen wal en schip. Je bent te oud om aan kinderyoga te doen en in een yogales voor volwassenen voel je je ook niet helemaal op je plek. Tieneryoga en dans geeft tieners de mogelijkheid om samen met andere leeftijdsgenoten de yogavorm te doen die bij hen past.

Wat houdt de cursus in?

tieneryogaIn deze cursus leer je door middel van yogahoudingen, danselementen, ademhalingsoefeningen, ontspannings- en concentratieoefeningen en meditaties hoe je je lichamelijk, emotioneel en mentaal meer kunt ontspannen. Je lichaam wordt er fit, sterk en soepel van. Je hoofd wordt rustiger en de concentratie neemt toe. Ook helpt yoga het zelfvertrouwen te versterken.

Elke les werken we aan een thema zoals zelfvertrouwen, moed, ontspanning, energie…. Naast de asana’s ( yogahoudingen), de dans en de meditaties en ademhalingsoefeningen is er ruimte voor uitwisseling over het thema en wat je als tiener bezig houdt, blij maakt of waar je tegen aanloopt.

Yoga en Dans is plezier, ontspanning, verbinding en geeft je meer balans.

Klik hier voor lestijden en tarieven