Trainingen

Verdiepingsgroep “Terug naar je kern” (wekelijkse training)

fotolia happy poeple

  • Ben jij toe aan een verandering?
  • Wil je meer verbinding met jezelf?
  • Wil je je leven van binnenuit vormgeven en meer leven vanuit je hart? Leven vanuit je ware potentieel?
  • Gaat de toekomst van onze planeet – en alles wat erop leeft – je ook aan het hart?

 

Dan is de verdiepingsgroep “Terug naar je kern” wat voor jou!

Momenteel gebeurt er veel op aarde. Er is een grote verschuiving gaande van onze huidige staat van zijn naar een ruimer bewustzijn. Dit is een prachtige gebeurtenis maar veranderingen brengen ook de nodige onrust met zich mee, zowel in als buiten ons. Bovendien heerst er veel onrust en chaos in de samenleving, de werkdruk is immens hoog, we hebben te maken met dreigingen, terreuraanslagen en oorlogen, grote politieke en economische veranderingen, enorme technologische versnelling, straling en vervuiling. We worden geleefd en verbinding maken met onszelf en met elkaar is lastig. We leven steeds meer in een afgestompte en kille samenleving. Kortom, er is veel aan de hand en dit heeft allemaal bewust of onbewust invloed op ons.

Wie ervaart niet soms dat er veel meer druk is, dat je het gevoel hebt geleefd te worden, dat je moeite hebt tot rust te komen of je te verbinden met jezelf, je versnipperd voelt en soms erg moe bent of onverklaarbare klachten hebt. Dat er van alles aan je trekt en je jezelf vaak kwijt bent …?

Dit geeft stress, onrust, overprikkeling en versnippering.

  • Hoe ga jij hiermee om?
  • Hoe hou je je staande in een wereld die aan alle kanten aan het schuiven is?
  • Wat raakt het in jou?
  • Hoe ga je om met je emoties, angsten, onzekerheden, stress, overtuigingen, (hoog)gevoeligheid?
  • En bovenal: wat heb jij nodig om je te verbinden met jezelf, om in je kracht te komen, om te leven vanuit je essentie, je pure zelf?

 

Willen we verandering dan is verandering van binnenuit noodzakelijk!

In deze training gaan we samen aan de slag om de verbinding met onze kern te versterken. Je krijgt inzicht in wat deze verbinding vertroebelt en in de weg staat. Je wordt je bewust van je blokkades, overtuigingen en programma’s.

Om weer volledig vanuit je kern te leven, is het nodig om je vrij te maken van deze vertroebelingen, de blokkades los te laten en te transformeren. Hoe vrijer je je maakt des te sterker wordt de verbinding met je kern, je essentie. Je gaat leven vanuit je innerlijke kracht, vanuit je hart. Je hebt directe verbinding met de levenskracht. Je leven gaat meer stromen, je maakt bewuster je keuzes en je krijgt weer toegang tot je creatiekracht.

Eén keer per maand komen we samen om diverse thema’s aangaande de ontwikkelingen op aarde en onszelf te onderzoeken en te bespreken. Aan de hand van gesprekken krijg je inzicht in het thema en jezelf.  Door middel van diverse oefeningen, opdrachten, meditaties en bekrachtigen zet je het transformatieproces op gang en kan je overtuigingen, blokkades en patronen loslaten en van binnenuit jezelf opladen en bekrachtigen.

Ben jij toe aan verandering en meer verdieping in jezelf?

Wil jij van binnenuit je leven vormgeven en gaan stralen vanuit je pure zijn? Meld je dan aan voor deze mooie, verdiepende en inspirerende bijeenkomsten.


Duur en prijs van de training:

De training wordt op 8 dinsdagavonden van 20.00 tot ca. 21.45 uur gehouden. De kosten bedragen € 240,00.


Wil je deelnemen aan deze training? Je bent van harte welkom! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@centrumhetlicht.nl of door het contactformulier in te vullen. Wees er snel bij want … vol is vol!

De data voor 2019 volgen z.s.m.