Beste bezoeker

 

Per 1 augustus 2019 zijn wij gestopt met alle yogalessen. De huidige yogagroepen proberen verder te gaan met een andere studio. Wilt u op de hoogte blijven van waar de lessen per september doorgang zullen krijgen stuur ons een mail.

Wij zullen verder gaan met diverse trainingen, meditaties, lichtveldactivaties en individuele sessies.

 

Bedankt voor uw interesse.

 

Met vriendelijke groet

Deborah Campagna

 

Dans

Ook dans heeft een positieve invloed op je algehele welzijn. Het stimuleert je bloedsomloop, versterkt en verlengt de spieren en verbetert de conditie. Daarnaast kan je met dans je gevoel uiten en zo expressie geven aan jezelf. Je wordt er vrolijker en energieker van. Bovendien ben je met dansen op en top bezig met je creativiteit.

Behandelingen

Ook kan je langskomen voor een chakra/aura behandeling. In deze sessies kijk ik naar waar er blokkades of lekken zitten in het energiesysteem van de persoon en wordt er – waar nodig – energie toegevoegd of weggehaald. Hierdoor gaat je levensstroom beter vloeien en kom je weer in balans. Meer informatie over de behandelingen vind je hier.

Informatie

Voor meer informatie over de lessen bij Centrum Het Licht klik op lesaanbod en/of neem contact op via info@centrumhetlicht.nl.

Voor het actuele lesrooster en de tarieven klik hier.